Hungarian - Hungary

Minőségpolitikánk

GD Gép és Daru Kft. célja, hogy vevői részére megbízható, a tervezett feladat ellátására maradéktalanul megfelelő gépeket szállítson, szolgáltatást nyújtson. Ezt úgy kívánja biztosítani, hogy közben a vevői igényeket folyamatosan szem előtt tartja. Nagyon fontos számunkra, hogy vevőink elégedettek legyenek az általunk gyártott termékekkel és az általunk nyújtott szolgáltatásokkal.

GD Gép és Daru Kft.vezetősége és minden dolgozója elkötelezett a minőség, valamint az ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer folyamatos tökéletesítése iránt. Ennek érdekében a vezetőség kiemelt figyelmet szentel a munkatársak folyamatos képzésének. Számunkra a minőség világosan definiált, szabályozott, átlátható és ellenőrzött munkafolyamatokat jelent, amelyek eredményeként Partnereink elvárásainak megfelelő termékeket állítunk elő, illetve szolgáltatást nyújthatunk.

A GD Gép és Daru Kft. biztosítja, hogy minden dolgozója megismerje a cég minőségpolitikáját, a minőségirányítási rendszer céljait, felépítését és megvalósításának módszereit.

Vevőinkkel, beszállítóinkkal hosszú távú, kölcsönösen előnyös kapcsolatra törekszünk a minőségi célkitűzések elérése érdekében. Beszállítóinktól elvárjuk, hogy az általuk szállított anyagok, alkatrészek, gépek és szolgáltatások feleljenek meg az előírt és elvárható minőségi követelményeknek.

Minőségirányítási rendszerünk és pontos munkavégzésünk hatékonysága teszi lehetővé, hogy a GD Gép és Daru Kft. vezetése megalapozottan vállaljon felelősséget a végzett munka iránt. Ez a biztosíték Partnereink számára is, hogy az általuk vásárolt termék, szolgáltatás hozzájárul sikeres működésükhöz.

Budapest, 2018. március 1.

Kutasi János
(Ügyvezető igazgató)

site by: atedin.hu e-commerce: atdshop.hu