Minőségpolitikánk

  • A GD Gép és Daru Kft. célja, hogy vevői részére megbízható, a tervezett feladat ellátására maradéktalanul megfelelő gépeket szállítson, szolgáltatást nyújtson. Ezt úgy kívánja biztosítani, hogy közben a vevői igényeket folyamatosan szem előtt tartja. Nagyon fontos számunkra, hogy vevőink elégedettek legyenek az általunk gyártott termékekkel és az általunk nyújtott szolgáltatásokkal.

  • A GD Gép és Daru Kft.vezetősége és minden dolgozója elkötelezett a minőség, valamint az ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer folyamatos tökéletesítése iránt. Ennek érdekében a vezetőség kiemelt figyelmet szentel a munkatársak folyamatos képzésének. Számunkra a minőség világosan definiált, szabályozott, átlátható és ellenőrzött munkafolyamatokat jelent, amelyek eredményeként Partnereink elvárásainak megfelelő termékeket állítunk elő, illetve szolgáltatást nyújthatunk.

  • A GD Gép és Daru Kft. biztosítja, hogy minden dolgozója megismerje a cég minőségpolitikáját, a minőségirányítási rendszer céljait, felépítését és megvalósításának módszereit.

   Vevőinkkel, beszállítóinkkal hosszú távú, kölcsönösen előnyös kapcsolatra törekszünk a minőségi célkitűzések elérése érdekében. Beszállítóinktól elvárjuk, hogy az általuk szállított anyagok, alkatrészek, gépek és szolgáltatások feleljenek meg az előírt és elvárható minőségi követelményeknek.

  • Minőségirányítási rendszerünk és pontos munkavégzésünk hatékonysága teszi lehetővé, hogy a GD Gép és Daru Kft. vezetése megalapozottan vállaljon felelősséget a végzett munka iránt. Ez a biztosíték Partnereink számára is, hogy az általuk vásárolt termék, szolgáltatás hozzájárul sikeres működésükhöz.

  • Budapest, 2018. március 1.

   Kutasi János
   (Ügyvezető igazgató)

site by: atedin.hu e-commerce: atdshop.hu