Sarokmacskás híddaruk, futódaruk

  • A GD egyik új fejlesztése az ES típusú egyfőtartós sarokmacskás futódaru család.

    Az új futómacska konstrukcióval biztosítható az adott beépítési magasság mellett a legnagyobb felső horogállás. Ez a tulajdonság különösen előnyös kis belmagasságú épületekbe való telepítés esetén, ahol fontos az elérhető legnagyobb emelési magasság.

    Az extra magas felső horogállás mellett további lényeges újdonsága a darutípusnak, hogy elmarad a főtartó melletti úszókábel kiépítése. Nincs lelógó, beakadásveszélyt jelentő kábel. A futómacska mindössze egy főtartó melletti műanyag tokozatúcsúszóáramszedős rendszeren keresztül kapcsolódik a daru elektromos rendszeréhez.

    A darucsalád a StahlCraneSystem jól bevált, robosztus kivitelű láncos emelőművével készül 1 – 6,3 tonna teherbírási tartományban.

    További újdonság a különösen kis gördülési ellenállású futómacska haladómű. A futómacskáról átadódó terheléseket mindössze három futókerék közvetíti a főtartóra. A futómű konstrukciója olyan, hogy nincs peremsúrlódás, minden erőhatás gördülő elemen adódik át. Ez a megoldás különösen nagy élettartamú, meghibásodási valószínűsége ill. üzemeltetési költsége töredéke a hagyományos futóművekkel összehasonlítva.

Ajánlatkérés

*Kötelező mezők
site by: atedin.hu e-commerce: atdshop.hu