Gyártósorok

 • Világszínvonalú termékek gyártására alkalmas technológiai gépsort állítottunk üzembe a Continental magyarországi telephelyén! Vállaljuk komplett technológiai gyártósorok fejlesztését, gyártását, helyszíni telepítését és üzembehelyezését.

  A 16 t teherbírású, emelőgerendával készült GD daru szolgálja ki a teljes technológiát.

  Az emelőasztalok szervóhajtással rendelkeznek, gyors, és nagy pontosságú pozicionálásra képesek és a technológiai vezérgéppel tökéletesen szinkronban mozognak. A rendszer programozása érintőképernyős vezérlő pultokon keresztül történik, mely minden egyes főgépen megtalálható.

  A forgatógépek szinkronmozgatási pontossága nagy precizitású. Vészhelyzet esetén a beépített biztonsági elemeknek köszönhetően, egy fordulaton belül megáll a teljes rendszer.

  Az adatátvitel mikrohullámú rendszeren keresztül történik. Ennek a rendszernek nincs rádió frekvenciás szennyezése, továbbá nincsenek interferencia problémái, nagy biztonságú adatátvitelre képes, adatvesztés nélkül.

 • Koptató berendezés:

  A különleges kialakítású tömlőket az ipar számos területén lehet használni, ezért jelentkezhetnek igen extrém használati körülmények is, mint időjárás, vegyi, vagy fizikai hatások, amiket a tömlőknek el kell viselnie. A tervezés, gyártás folyamán figyelembe kell venni a fellépő terheléseket, valamint a kész tömlőn valahogy szimulálni kell ezen környezeti hatásokat, tesztelni kell a terméket. Egy ilyen programozható vizsgáló berendezés készült el a Continental magyarországi telephelyén, mely akár több hónapos folyamatos üzemre is képes.

Ajánlatkérés

*Kötelező mezők
site by: atedin.hu e-commerce: atdshop.hu