MAEDA minidaruk

  • Ezek az innovatív gépek újra és újra bizonyítják, hogy milyen értékesek. A burkoló munkálatoktól kezdve az üvegezés teljes spektrumán keresztül a felújítási projektekig mindenféle célra megfelelő, speciális emelőberendezések, lezárt területeken, otthoni környezetben és építési területen egyaránt. Kompakt méreteiknek és manőverező képességüknek köszönhetően számos emelési helyzetben előnyösebbek a sokkal nagyobb méretű és költségesebb autódaruk helyett.

  • A kisebb MC daruk beférnek olyan kis helyekre is, ahová álmában sem gondolta volna, hogy lehetséges. A legtöbbjük elég karcsú ahhoz, hogy egy szabványos méretű ajtón beférjen, és elég nagy a teljesítményük ahhoz, hogy miután a helyükre kerültek, súlyos tárgyakat is képesek legyenek emelni. A nagyobb LC modellek is rendkívül kompakt kivitelűek, ennek ellenére képesek sokkal nagyobb súlyú szerkezeteket is magasabbra emelni, miközben megőrzik kiváló manőverezhető képességüket.

  • A MAEDA Japánban 1980 óta gyártja ezeket az univerzális felhasználású mini darukat és területén piacvezető szerepet tölt be, 70%-os piaci részesedéssel. Európában a daruk fantasztikus eredményeket érnek el, a bérbeadó és építőipari vállalatok egyaránt szinte nélkülözhetetlen berendezéseknek tekintik ezeket. Szinte naponta fedeznek fel e termékek számára új alkalmazási formákat mindenféle felhasználási területen, a végfelhasználók ezen berendezések idő- és költségtakarékossági előnyeit egyaránt élvezhetik. Bármely iparágban tevékenykedik is Ön, a MAEDA Minidaruk kielégítik, sőt, túlteljesítik igényeit.

  • A MAEDA Minidaruk rendkívül környezetbarát berendezésnek tekinthetők, mivel elektromos változatban is rendelkezésre állnak, energiatakarékos rendszerrel kombinálva. Ez már az újabb gépek alapfelszereltségébe tartozik, ami az összes új MAEDA termék esetében is így lesz.

    A GD Gép és Daru Kft. mint meghatalmazott MAEDA kereskedő egyaránt örömmel szolgálja ki érdeklődő partnereit, akár a minidaru megvásárlásáról, akár bérbe vételéről legyen is szó!

Ajánlatkérés

*Kötelező mezők
site by: atedin.hu e-commerce: atdshop.hu