Hírcentrum

GD az Air France beszállítói között

Hosszas minőségügyi átvilágítás, gyártástechnológiai audit és kereskedelmi tárgyalások után 2021 májusában létrejött az első direkt beszállítói szerződés az Air France légitársaság és GD között.

Első lépésként a portugál partnercégünkkel MG Docking Systems márkanév alatt közösen fejlesztett 2 db teleszkópos lépcső bérbeadásáról kötöttünk megállapodást az Air France-szal. Ezeket a termékeket a repülőgép-karbantartás során végzett műveletek során tesztelhette a francia légitársaság hosszú távú bérlés keretében.

Az első sikeres együttműködés után a francia partner elégedettsége révén újabb üzletkötésre került sor szintén 2021 májusában, immár dedikáltan az Air France számára, az általa megfogalmazott igények szerint fejlesztett teleszkópos lépcsők tervezéséről, gyártásáról, szállításáról és helyszíni telepítéséről A350-es repülőgépekhez.

A sikeresen lezárt második projektet augusztusban újabb együttműködés követte, immár komplexebb igényeket kielégítő, bonyolultabb műszaki problémákra megoldást kínáló, összetettebb állványok fejlesztésével. Az Air France követelményei szerint tervezett, gyártott és telepített repülőgép-karbantartó állványokat a párizsi Charles De Gaulle repülőtéren adtuk át a vevő részére.

A vevő részéről egyre növekvő bizalom egyre emelkedő rendelési volumen formájában nyilvánul meg, jelenleg már egy komplett orrállvány gyártása zajlik GD gyártúüzemében, melynek szállítására a 2022-es év első felében kerül majd sor.

Ez a termék az A220, az A320, a B737 és az EMB190 repülőgéptípusokkal kompatibilis.

Az Air France légitársasággal kibontakozóban lévő partneri együttműködés keretében az Airbus, az Alstom, az SNCF és az ARIANE Group után egy újabb francia hátterű nagyvállalat elvárásainak sikerül megfelelnünk mind a 3D tervezés, mind a gyártás, mind a helyszíni telepítés és minőségbiztosítás területén.

2022-01-31 13:06:22
site by: atedin.hu e-commerce: atdshop.hu