Hungarian - Hungary

Bemutatkozás

Tervező mérnökök jelentéktelen tőkével, nagy elszántsággal és géptervezői tapasztalattal alakították meg 1990-ben a GD Gép és Daru Kft-t. Az alapítók múltja, szakmai felkészültsége jelölte ki azt az irányt, amelyet a cég jelenleg és a jövőben is követni fog. Fő feladatunknak a tervezést igénylő, egyedi gépek gyártását, egyedi műszaki megoldások kidolgozását tekintjük. Az elmúlt évtizedekben sikerült ezt a koncepciót megvalósítanunk és felépítenünk egy teljes körű szolgáltatást nyújtani képes céget, amely az európai piacon is megállja helyét.

Büszkék vagyunk rá, hogy hazánk legnagyobb cégei tiszteltek meg bizalmukkal, energetikai, építőipari, vegyipari, logisztikai, gyógyszeripari, gépgyártási területen használják a GD által szállított berendezéseket. Gazdálkodásunk stabilitását, - a „több lábon állást” - nem csak a lehetséges vevőink körének bővítésével, hanem termékkínálatunk szélesítésével is sikerült elérnünk. Az elmúlt években az exportból származó árbevételünk dinamikusan növekedett. - Saját fejlesztésű termékeinkkel állandó beszállítói lettünk a Francia és Német repülőgépgyártás és emelőgépgyártás területén működő cégeknek.

Gépgyárunk 2001 óta működik Lajosmizse észak-keleti részén fekvő ipari területén 2,3 ha-on. 6000 m2-es fedett üzemrészeinkben a gépgyártáshoz szükséges technológiák széles palettája rendelkezésre áll. Csarnokaink teljes területe daruzott, így a nagyobb tömegű (maximum 20 t) munkadarabok mozgatása sem jelent problémát.

Cégtörténet

1990 A GD alapítása Gép és Daru Mérnökiroda Kft. néven
1992 A saját fejlesztésű termékek értékesítésének kezdete (daruk, rámpakiegyenlítők, emelőasztalok)
1994 Az első nagy projektek, melyek a cég fejlődési irányát meghatározták a 90-es évekre. (Logisztikai központok rakodástechnológiájának komplett kivitelezése, üzemek komplett daruparkja.)
2000 Fúzió a HAFA-ITB Kft-vel, tőkeemelés. A cég új neve GD Gép és Daru Kft.
2001 Saját gyár alapítása Lajosmizsén.
2005 Leányvállalat alapítása Romániában
2011 Új, 4000 m2-es üzemcsarnok használatba vétele a lajosmizsei gyárban
2016 Önálló franciaországi képviselet alapítása
2018 Közös képviselet alapítása a repülőgép javító, karbantartó állványrendszerek vállalkozására a portugál Metalovimaq Lda-val

site by: atedin.hu e-commerce: atdshop.hu