Hungarian - Hungary

GD Szerviz

GD Szerviz bemutatása - Gondra Derű

Megsérült az ipari kapu, és nem lehet bezárni? …. Megállt a daru emelés közben? …. Nem lehet a rámpakiegyenlítőt használni?..... Ezek a GONDOK bármikor felmerülhetnek, és azonnali szakértő segítséget igényelnek. A GD szakemberei haladéktalanul a helyszínre sietnek, elhárítják a vészhelyzetet, és kijavítják a hibákat. Az újra működő gépekkel DERŰsen és zavartalanul folytathatják munkájukat.

Megértjük, hogy Partnereink számára berendezései meghibásodása üzemkiesést, idegességet, költséget jelentenek. A lehető legrövidebb határidő elérése érdekében már az ország három pontján készenlétben állnak kollégáink. Felvesszük Önnel a ritmust!

Telephelyeink: Lajosmizse, Budapest

Igény esetén a környező országokban is készséggel vállalunk szervizeléseket.

Közel 30 fős szerelőcsapatunk és szervizmérnökeink a nap bármely szakában készséggel állnak rendelkezésére, legyen szó javítási igényről vagy telefonos segítségről.

GD Megelőző karbantartás - Gazdaságos Díjszabás

Egy cég működéséhez elengedhetetlen a gépek, berendezések használata. Az a jó gép, aminek használata természetes és mindig rendelkezésre áll. Mi ebben nyújtunk segítséget, hogy rakodástechnikai berendezéseiről, emelőgépeiről ne kelljen lemondania napokig, hetekig nem várt meghibásodások miatt.

A karbantartás szerepe, hogy gépeinek élettartamát növeljük és a karbantartások során figyelemmel kísérjük az állapotváltozásokat és javaslatokat tegyünk az elhasználódott alkatrészek cseréjére. Így Partnereink tudják a költségeket is tervezni és az alkatrészcserék idejére szükséges leállásokat tervezni. Szerződéses partnereink számára extra rövid hibaelhárítási időt vállalunk, ha valami váratlan meghibásodás bekövetkezik.

Partnereink gépparkját és egyedi igényeit felmérve személyre szabott megoldásokat javaslunk, hogy a berendezések üzemeltetésének gondját levegyük Megbízóink válláról.

GD Márkafüggetlen szerviz - Garantált Dinamizmus

Nincs adattábla? Nincs dokumentáció? Csak egy javításra szoruló berendezés? Legyen az kapu, rámpakiegyenlítő, emelőasztal, daru hívja Cégünket. Szakembereink a termékkörünkbe tartozó berendezéseket gyártótól, típustól függetlenül javítják. Különös gondot fordítunk munkatársaink folyamatos továbbképzésére, a konkurens termékek megismerésére.

GD Alkatrész eladás - Gazdaságos Döntés

25 éves tapasztalatunk alapján megfelelő beszállítói hálózattal és jelentős raktárkészlettel rendelkezünk akár saját gyártású, akár más gyártó berendezéseihez. Tervező részlegünk és lajosmizsei gyáregységünk biztosítja, hogy a már nem kapható, de a termékkörünkbe tartozó más gyártó alkatrészeit is tudjuk utángyártani. Szükség esetén pedig kiváltó megoldást dolgozunk ki.

GD Időszakos vizsgálatok - Gondos Dokumentálás

Az emelőgépeknél szükséges időszakos vizsgálatok elvégzéséről könnyű megfeledkezni, általában akkor kerül napirendre, amikor munkavédelmi ellenőrzés során kérik a vizsgálati jegyzőkönyveket. Ezeknek a hiányában jelentős büntetésekre lehet számítani. Cégünk vállalja a nyilvántartások vezetését, a vizsgálatok elvégzését, a feltárt hiányosságok megszüntetését.

A törvény által előírt emelőgép vizsgálatok elvégzését lehetővé teszi, hogy dolgozóink között emelőgép szakértők (4 fő), acélszerkezeti szakértő (1 fő) és emelőgép ügyintéző (1 fő) is található. A kötözőeszközök, hevederek vizsgálatához szükséges mobil-húzópaddal rendelkező alvállalkozónk is van.

GD Felújítások - Gondra Derű

Régi berendezései, darujai már csak problémát okoznak? Többet áll, mint dolgozik? Az alkatrészek ára már egy új berendezés árával vetekszenek? Akkor itt az ideje egy felújításnak. A felújítási ajánlathoz berendezéseit átvizsgáljuk és kiválasztjuk a leggazdaságosabb megoldást, akár helyszíni akár gyári felújításról legyen szó. A végeredmény egy újra megbízható berendezés.

GD Darupark üzemeltetés - Gördülékeny Daruzás

Komplex szolgáltatás a daru beüzemelésétől a daru teljes élettartamára. Az üzemeltetésbe beletartozik a kezelőszemélyzet biztosítása, a karbantartások elvégzése, a folyamatos dokumentálás, emelőgép naplók vezetése, időszakos vizsgálatok elvégzése, eseti meghibásodások soron kívüli elhárítása.

  • Kapcsolatfelvétel

    * Kötelező mezők

site by: atedin.hu e-commerce: atdshop.hu