GD Szerviz

GD Szerviz bemutatása - Gondra Derű

 • Megsérült az ipari kapu, és nem lehet bezárni? …. Megállt a daru emelés közben? …. Nem lehet a rámpakiegyenlítőt használni?..... Ezek a GONDOK bármikor felmerülhetnek, és azonnali szakértő segítséget igényelnek. A GD szakemberei haladéktalanul a helyszínre sietnek, elhárítják a vészhelyzetet, és kijavítják a hibákat. Az újra működő gépekkel DERŰsen és zavartalanul folytathatják munkájukat.

  Megértjük, hogy Partnereink számára berendezései meghibásodása üzemkiesést, idegességet, költséget jelentenek. A lehető legrövidebb határidő elérése érdekében már az ország három pontján készenlétben állnak kollégáink. Felvesszük Önnel a ritmust!

 • Telephelyeink: Lajosmizse, Budapest

  Igény esetén a környező országokban is készséggel vállalunk szervizeléseket.

  Közel 30 fős szerelőcsapatunk és szervizmérnökeink a nap bármely szakában készséggel állnak rendelkezésére, legyen szó javítási igényről vagy telefonos segítségről.

GD Megelőző karbantartás - Gazdaságos Díjszabás

 • Egy cég működéséhez elengedhetetlen a gépek, berendezések használata. Az a jó gép, aminek használata természetes és mindig rendelkezésre áll. Mi ebben nyújtunk segítséget, hogy rakodástechnikai berendezéseiről, emelőgépeiről ne kelljen lemondania napokig, hetekig nem várt meghibásodások miatt.

 • A karbantartás szerepe, hogy gépeinek élettartamát növeljük és a karbantartások során figyelemmel kísérjük az állapotváltozásokat és javaslatokat tegyünk az elhasználódott alkatrészek cseréjére. Így Partnereink tudják a költségeket is tervezni és az alkatrészcserék idejére szükséges leállásokat tervezni. Szerződéses partnereink számára extra rövid hibaelhárítási időt vállalunk, ha valami váratlan meghibásodás bekövetkezik.

 • Partnereink gépparkját és egyedi igényeit felmérve személyre szabott megoldásokat javaslunk, hogy a berendezések üzemeltetésének gondját levegyük Megbízóink válláról.

  • GD Márkafüggetlen szerviz - Garantált Dinamizmus

   Nincs adattábla? Nincs dokumentáció? Csak egy javításra szoruló berendezés? Legyen az kapu, rámpakiegyenlítő, emelőasztal, daru hívja Cégünket. Szakembereink a termékkörünkbe tartozó berendezéseket gyártótól, típustól függetlenül javítják. Különös gondot fordítunk munkatársaink folyamatos továbbképzésére, a konkurens termékek megismerésére.

  • GD Alkatrész eladás - Gazdaságos Döntés

   25 éves tapasztalatunk alapján megfelelő beszállítói hálózattal és jelentős raktárkészlettel rendelkezünk akár saját gyártású, akár más gyártó berendezéseihez. Tervező részlegünk és lajosmizsei gyáregységünk biztosítja, hogy a már nem kapható, de a termékkörünkbe tartozó más gyártó alkatrészeit is tudjuk utángyártani. Szükség esetén pedig kiváltó megoldást dolgozunk ki.

  • GD Időszakos vizsgálatok - Gondos Dokumentálás

   Az emelőgépeknél szükséges időszakos vizsgálatok elvégzéséről könnyű megfeledkezni, általában akkor kerül napirendre, amikor munkavédelmi ellenőrzés során kérik a vizsgálati jegyzőkönyveket. Ezeknek a hiányában jelentős büntetésekre lehet számítani. Cégünk vállalja a nyilvántartások vezetését, a vizsgálatok elvégzését, a feltárt hiányosságok megszüntetését.

   A törvény által előírt emelőgép vizsgálatok elvégzését lehetővé teszi, hogy dolgozóink között emelőgép szakértők (4 fő), acélszerkezeti szakértő (1 fő) és emelőgép ügyintéző (1 fő) is található. A kötözőeszközök, hevederek vizsgálatához szükséges mobil-húzópaddal rendelkező alvállalkozónk is van.

  • GD Felújítások - Gondra Derű

   Régi berendezései, darujai már csak problémát okoznak? Többet áll, mint dolgozik? Az alkatrészek ára már egy új berendezés árával vetekszenek? Akkor itt az ideje egy felújításnak. A felújítási ajánlathoz berendezéseit átvizsgáljuk és kiválasztjuk a leggazdaságosabb megoldást, akár helyszíni akár gyári felújításról legyen szó. A végeredmény egy újra megbízható berendezés.

  • GD Darupark üzemeltetés - Gördülékeny Daruzás

   Komplex szolgáltatás a daru beüzemelésétől a daru teljes élettartamára. Az üzemeltetésbe beletartozik a kezelőszemélyzet biztosítása, a karbantartások elvégzése, a folyamatos dokumentálás, emelőgép naplók vezetése, időszakos vizsgálatok elvégzése, eseti meghibásodások soron kívüli elhárítása.

 • Kapcsolatfelvétel

  *Kötelező mezők
site by: atedin.hu e-commerce: atdshop.hu