Hírcentrum

Új, sajátmárkás emelőmű a GD kínálatában

A 2021-es évben elkezdődött a GD-nél egy komoly fejlesztői munka annak érdekben, hogy új perspektívákat nyitó darukomponenseket is használni tudjunk az általunk gyártott emelőgépekben.

Az új, magas minőségű (EHoist) emelőműveink láncos és köteles kivitelben is elérhetőek, és a hagyományos ipari környezetbe szánt emelőgépek mellett például tisztatéri darukhoz is ajánlani tudjuk ezeket.

A kiváló műszaki minőség mellett az új komponensek biztosította másik előny a kedvező árszint, amellyel a mai kiélezett piaci környezetben is bízhatunk abban, hogy versenyképes megoldást tudunk vevőink figyelmébe ajánlani.

Fentiek mellett a gyártási és szállításai határidők rövidülését is reméljük az új termék bevezetésétől, adott esetben azonnali, saját raktárkészletről történő szállítással, alkatrészellátással elégíteni ki az e téren is egyre növekvő igényeket.

Raktárkészletről azonnal elérhető berendezések:

  • Láncos emelők 250 -5000 kg teherbírásig
  • Köteles emelőművek 1-16 t teherbírásig
  • Daru keréktámok 3,2-10 t teherbírásig

Ezek a komponensek önállóan is megvásárolhatók, kiváló lehetőséget jelenthetnek egy-egy modernizáció vagy felújítás esetén.

Az új termékkomponens megjelenéséhez szorosan kapcsolt szerviz-szoláltatással adunk támogatást, a megszokott teljes körű. magas színvonalú szolgáltatás fenntartása, megújítása a cél.

Megrendelésükre készséggel válaszolunk!

gd@gepesdaru.hu

2022-02-09 11:07:55
site by: atedin.hu e-commerce: atdshop.hu