Kétfőtartós futódaruk helytakarékos beépítési magassággal

  • Mit tehet a felhasználó, ha az épület belmagassága kicsi, de mégis nagy emelési magasságot kell megvalósítani? Rendeljen ZL-SL kivitelű, kétfőtartós futódarut a GD-től! Ez a GD által kifejlesztett egyedi darukonstrukció egyesíti magában az egy és kétfőtartós daruk előnyeit a lehető legkisebb szerkezeti magasság elérésének érdekében.

  • A ZL-SL kivitel rendkívül helytakarékos, mert a daru emelőműve a két főtartó közé kerül besüllyesztésre. A besüllyesztést az egyfőtartós konstrukcióknál jól bevált alulfutós futóművekteszik lehetővé. A kétfőtartós kivitel további előnye a daru robosztus szerkezete. A daru függesztett kivitelben is megvalósítható (ZH-SL), ami lehetővé teszi a lehető legjobb szélső horogállások elérését is.

  • A darucsalád a StahlCraneSystem jól bevált, robosztus kivitelű láncos emelőművével készül 1 – 6,3 tonna teherbírási tartományban. A daruk hajtásrendszerei a megrendelői igényekhez igazítva lehetnek két sebességfokozatban kapcsolhatók, vagy akár fokozatmentesen változtatható sebességűek.

Ajánlatkérés

*Kötelező mezők
site by: atedin.hu e-commerce: atdshop.hu