Egyedi állványok

  • Nagyméretű berendezések, épületek, járművek gyártásához és karbantartásához olyan speciális, többszintes állványok, állványrendszerek kialakítására van szükség, melyekről a szükséges feladatok (szerelés, hegesztés, festés, stb.) könnyen és biztonságosan elvégezhetőek.

    Az állványzatoknak általában mozgathatóknak kell lenniük. A kisebbek kézzel, a nagyobbak gépi erővel mobilizálhatók. Az utóbbiak meghajtásáról inverteres táplálású, háromfázisú aszinkron motorok gondoskodnak rádiós távvezérléssel.

  • Az állványok egy részének képesnek kell lennie arra, hogy egyes részei külön elmozduljanak (pl. állítható magasság, ideiglenesen összecsukható részek, stb.). Ezeket a funkciókat hidraulikus elemek beépítése segít megoldani.

    Az állvány fő vázszerkezete hegesztett acélból készül. Az időjárásállóságáról tűzihorganyzás gondoskodik. A kiegészítő elemek (korlátok, lépcsők, járószintek burkolata, stb.) a súlycsökkentés érdekében készülhetnek alumíniumból.

    A nagy magasságban történő biztonságos munkavégzésről megfelelő számú és teherbírású kikötési pont, valamint a veszélyes helyeken biztonsági szín- és alakjelek gondoskodnak.

Ajánlatkérés

*Kötelező mezők
site by: atedin.hu e-commerce: atdshop.hu