Hungarian - Hungary

Egyedi állványok

Nagyméretű berendezések, épületek, járművek gyártásához és karbantartásához olyan speciális, többszintes állványok, állványrendszerek kialakítására van szükség, melyekről a szükséges feladatok (szerelés, hegesztés, festés, stb.) könnyen és biztonságosan elvégezhetőek.

Az állványzatoknak általában mozgathatóknak kell lenniük. A kisebbek kézzel, a nagyobbak gépi erővel mobilizálhatók. Az utóbbiak meghajtásáról inverteres táplálású, háromfázisú aszinkron motorok gondoskodnak rádiós távvezérléssel.

Az állványok egy részének képesnek kell lennie arra, hogy egyes részei külön elmozduljanak (pl. állítható magasság, ideiglenesen összecsukható részek, stb.). Ezeket a funkciókat hidraulikus elemek beépítése segít megoldani.

Az állvány fő vázszerkezete hegesztett acélból készül. Az időjárásállóságáról tűzihorganyzás gondoskodik. A kiegészítő elemek (korlátok, lépcsők, járószintek burkolata, stb.) a súlycsökkentés érdekében készülhetnek alumíniumból.

A nagy magasságban történő biztonságos munkavégzésről megfelelő számú és teherbírású kikötési pont, valamint a veszélyes helyeken biztonsági szín- és alakjelek gondoskodnak.

Ajánlatkérés

* Kötelező mezők

site by: atedin.hu e-commerce: atdshop.hu