Fali futó és forgó konzoldaruk

  • A fali futó konzoldaruk általában a nagy daruzási igényű üzemek második darusorát alkotják. Korlátozott kinyúlásuk és teherbírásuk miatt a gyakori, kisebb emelési feladatokra használható gazdaságosan. Kitűnően használható egyes munkahelyek kiszolgálására is.

    A darutípus 10 tonna teherbírási tartományon belül készül. Daruink a StahlCranesystems GmbH komponensei felhasználásával készülnek. A rendelkezésre álló komponensekkel daruinkat köteles emelőművekkel 10 tonna teherbírásig, láncos emelőművekkel 6,3 t teherbírásig ajánljuk.

  • A daruk hajtásrendszerei a megrendelői igényekhez igazítva lehetnek két sebességfokozatban kapcsolhatók, vagy akár fokozatmentesen változtatható.

    A forgógémes függődaruk vasúti javítóüzemek számára lettek kifejlesztve. Általában a darukat a kocsi tetején beépített alkatrészek szerelésénél használják. Kialakításuk olyan, hogy a nagyfeszültégű vezetéket kikerülve képes a kocsi felé benyúlni és kiemelni a szükséges részegységet. A kiemelt alkatrésszel a darugém akár 360°-al elfordítható. Haladóműve a teljes pályahosszon lehetővé teszi a munkavégzést.

Ajánlatkérés

*Kötelező mezők
site by: atedin.hu e-commerce: atdshop.hu