Sínen mozgó és kormányozható szállítókocsik

  • Nagy méretű, nagy tömegű terhek (acélszerkezetek, erőművi berendezések, fröccsöntő szerszámok, stb.) mozgatásához gyártjuk a nagy teherbírású szállítókocsikat jellemzően 10 - 40 tonna teherbírási tartományban. Az acélszerkezetű kocsiváz alatt kerekek helyezkednek el, amelyek alapvetően vasúti sínen való mozgatásra alkalmasak, de készül sima betonfelületen használható poliuretán vagy poliamid kerekes változat is.

    A betonfelületen mozgó kocsik legalább két kereke kormányzott. A kocsik rakfelületét a mozgatott terméknek megfelelően alakítjuk ki, lehet sima vagy bordázott acéllemez, cserélhető faburkolat, vagy egyéb speciális támasszal kialakítva. Lehetőség van helyben fordulni képes futóművel való szállításra is, akár 30 tonna teherbírásig.

    A vázszerkezet kocsinként négy emelési ponttal rendelkezik, amelyeknél fogva az egész kocsi felemelhető és másik pályára helyezhető.

    A kocsik lehetnek vontatott vagy önjáró akkumulátoros kivitelűek. Utóbbiak használatát megkönnyíti, hogy kábelkapcsolatot sem az energiaellátás, sem az irányítás nem igényel. Ezt a nagymértékű mobilitást akkumulátoros áramellátással és rádió távirányítással értük el.

Ajánlatkérés

*Kötelező mezők
site by: atedin.hu e-commerce: atdshop.hu