Vasúti kapuk

  • Városi vasutak járműjavítói speciális kialakítású nyílászárókat igényelnek azokon a helyeken, ahol a közúti villamosok ki- és be közlekedhetnek saját meghajtásukkal. A villamosok felsővezetéken keresztül, áramszedő segítségével jutnak energiához. A kapun zárt helyzetben át kell vezetni a magas feszültségű felsővezetéket úgy, hogy a kapu fémszerkezete megfelelően el legyen szigetelve. A kapu nyitott helyzetében viszont a kapu kialakításának biztosítania kell az áramszedők megvezetését is.

    A vasúti járművek további speciális jellemzője a hosszú fékút, ami nagymértékű elővigyázatosságot követel meg azoktól a berendezésektől, melyek képesek a nagy tömegű járművek útját állni. A vasúti kapuk vezérlőrendszerének ezért a vasúti előírások szerinti rendben együtt kell működnie a forgalomirányító berendezésekkel.

    A vasúti járművek tetőszerkezetén illetve az oldalán drága és létfontosságú berendezések kapnak helyet, ezért a villamos átjárása közben a telepített érzékelő rendszernek biztosítania kell, hogy ne történhessen véletlen bezárás.

Ajánlatkérés

*Kötelező mezők
site by: atedin.hu e-commerce: atdshop.hu